Редактор: e-mail: Кадър: БТВВ Тази сутрин по БТВ Тити Папазов разказа как

...
Редактор: e-mail: Кадър: БТВВ Тази сутрин по БТВ Тити Папазов разказа как
Коментари Харесай

Тити: Взех половин милион на заем от Стойне Манолов за личен бизнес, но помогнах с част от тези пари на Левски

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: БТВ

В „ Тази заран ” по БТВ Тити Папазов описа по какъв начин компанията му е отпуснал заема от 200 000 лв. на Левски. Той за първи път призна обществено, че парите са му били дадени под формата на заем от притежателя на Царско село Стойне Манолов за персонален бизнес. Папазов е взел от него половин милион за комерсиална договорка, само че след това тя се забавила и той решил да помогне на „ сините ” с част от сумата.

Ето какво описа Тити Папазов в БТВ:

„ Дойде един другар и ми сподели: „ Тити, да купим една земя, преференциално е. ” Преди 45 дни беше. Отидох и желаех заем от господин Стойне Манолов, който ми е голям другар.

Даде ми половин милион, преведе ги на сметката на компанията ми с контракт. Пошегува се: „ Да не стане пакост, да ми искаш пари за Левсик. Ще кажа на царицата (жена ми) да ти следи всички дейности, с цел да не направиш нова случка. ”

Не се случиха нещата по договорката ми, тъй като има предел, в който се простира ползата, нашият, и на отсрещната страна. В момента нещата са замразени.

На 3 юли Наско Сираков влезе в съблекалнята на „ Георги Аспарухов ”, предстояха три значими мача, като при победи над Славия и Лудогорец си осигурявахме второто място. Сираков сподели: „ Момчета, преди 31 юли за пари не може да си приказваме. ”

По-късно се разбра, че Иван Горанов ще бъде продаден в Белгия за 125 000 евро.

Половин час пред приключването на работния ден на 31-ви юли, момчетата имаха да получават заплати за март и април – общо 230 000 лв.. Реших да оказа помощ с пари под формата на заем с рента. Когато Сираков разбра, от кое място са парите, ми сподели: „ Стойне ще се сърди доста, в случай че разбере. ”

Парите за Горанов пристигнаха на 13 август и Левски ми върна заема. Сделката ми е замразена, дали ще стане на 15 август или 1 септември, има време. Но аз излъгах Стойне Манолов, споделих истината единствено на един човек - Степан Хиндлиян. Той е изменник. Той направи този панаир. Ако акциите ми бяха в Тръста, несъмнено щях да съм воин.

Смятам, че на 31 юли съм направил най-правилното нещо, което може да се направи в този миг. Но никой не знаеше, единствено Наско Сираков и Степан Хиндлиян.

Световна нелепост е, че Левски е взел пари от Стойне Манолов и по тази причина е изгубил от Царско село. Готов съм да застана на всеки актуален детектор на лъжата, с цел да потвърдя, че срещата Левски – Царско село няма нищо общо със заема, който ми даде Стойне Манолов. Надявам се, че Стойне няма да падне ниско и ще ми елементарни, че го излъгах. ”

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР